brasovNiceee... to taste you!

BINE AI VENIT IN LOCUL UNDE SIMTURILE ITI VOR FI RASFATATE, IAR CLIPELE ITI VOR FI COLORATE. HELLO DONUTS! SUNT INTOTDEAUNA BUCUROSI SA FACA NOI CUNOSTINTE SAU SA REVADA VECHI PRIETENI.

NU E NICIUN SECRET, DOAR AM CAUTAT SA FACEM DONUTS CAT MAI BUNI SI MAI ECHILIBRATI IN GUST, AROME SI UMPLUTURI, PE GUSTUL VOSTRU.

SI REPETAM ACEASTA RETETA IN FIECARE DIMINEATA, DEVREME DE TOT, CA ATUNCI CAND TE OPRESTI LA VITRINELE NOASTRE SA GASESTI DONUTS PROASPETI, IMBIETORI, GATA SA FIE SAVURATI!

CEL PUTIN 3 MOTIVE SA NE ALEGI!

pasiune din belsug

Am inceput cu dorinta de a savura un donuts autentic, care sa ne satisfaca si gustul pentru ceva bun, si placerea unui moment de rasfat. Apoi am cautat retete, ingrediente, am testat combinatii. Acum, asezam zilnic in vitrine donuts proaspat preparati. Multe operatii le-am mentinut la nivelul de “hand-made” si de aceea nu toti Hello Donuts! sunt la fel, insa noua ne place asta.

ingrediente super

Pe bune, amestecam doar ingrediente simple – faina, lapte, oua, unt, drojdie, un praf de sare, arome naturale si doar glucoza sau fructoza pentru indulcire. Dar nu a fost chiar atat de simplu sa ne selectam ingredientele: am testat reteta iar si iar, am verificat combinatia intr-un laborator de analiza senzoriala. In final, am pastrat doar acele ingrediente care au trecut testul "clean label & natural source".

traditionalul fun

Stiti ce este cel mai important la un donuts bun? OK, dupa gaura din mijloc, marca donuts-urilor. Sa fie ocazia pentru un moment de placere, de care sa te poti bucura de unul singur, sau pe care sa il impartasesti in doi, sau sase, sau oricati vrei. Noi ne tinem in fiecare zi de promisiunea de a fi ingredientul principal al momentelor tale de 100% placere.

Hai sa cunoastem mai bine vedetele noastre!